Restaurant & Cafe Valdemars Slot


The restaurant at Valdemars Castle is open. Opening hours are the same as the castle.

Companies can be booked year round. Please contact us at restaurant@valdemarsslot.dk or  telephone number +45 62 22 59 00.

We look forward to your visit.

 

Closing days: the restuarant will be closed on May 20th and May 27th due to private events

 

RESTAURANT
FROKOSTMENU
VALDEMARS SLOTS
EGEN REJECOCKTAIL Kr. 119,-
Svenske håndpillede rejer med stenovnsbagt brød
VARMRØGET LAKS Kr. 109,-
Vores egen varmrøget laks anrettet på salater
hertil dildcreme
SILDETALLERKEN Kr. 119,-
Hvide høstsild, balsamicosild og karrysild
SLOTSTALLERKEN Kr. 149,-
Slottets egne specialiteter – 6 varianter
SLOTSBURGER Kr. 139,-
Med fyld af oksekød eller unghane,
á part råstegte kartofler med aioli
SMØRREBRØD Kr. 129,-
3 stk. pænt belagt smørrebrød
NORDISKE OSTE Kr. 99,-
Serveres med brød og tilbehør
RÅSTEGTE KARTOFLER Kr. 39,-
Med aioli
 DESSERT & KAGE
JORDBÆRKAGE Kr. 45,-
Med mazarinbund og chokolade
DAGENS KAGE Kr. 45,-
KAFFE/KAGE Kr. 65,-
DRIKKEVARER
SODAVAND 25 cl. Kr. 25,-
LILLE FADØL 25 cl. Kr. 30,-
STOR FADØL 50 cl. Kr. 45,-
JAKOBSENS FADØL 40 cl. Kr. 50,-
FLASKEØL 33 cl. Kr. 30,-
SLOTTETS VIN Glas Kr. 55,-
SLOTTETS VIN Flaske Kr. 245,-
1 KANDE ISVAND Kr. 25,-
VELKOMSTDRINK Kr. 45,-
RESTAURANT
AFTENMENU
STARTER Kr. 59,-
Slottets egen charcuteri med oliven og tarpanade
VARMRØGET LAKS Kr. 139,-
Med flødespinat
SLOTSTALLERKEN Kr. 169,-
Slottets egne specialiteter – 6 varianter
SLOTSBURGER Kr. 169,-
Med fyld af oksekød eller unghane,
á part råstegte kartofler med aioli
EUROPÆISKE OSTE Kr. 139,-
Serveres med brød og tilbehør
CREME BRULÉE Kr. 89,-
Klassisk fransk creme brulée med polynesisk vanilje
Se også vores tavlemenu i restauranten
2 RETTER Kr. 235,-
3 RETTER Kr. 298,-
DRIKKEVARER
SODAVAND 25 cl. Kr. 25,-
LILLE FADØL 25 cl. Kr. 30,-
STOR FADØL 50 cl. Kr. 45,-
JAKOBSENS FADØL 40 cl. Kr. 50,-
FLASKEØL 33 cl. Kr. 30,-
SLOTTETS VIN Glas Kr. 55,-
SLOTTETS VIN Flaske Kr. 245,-
1 KANDE ISVAND Kr. 25,-
VELKOMSTDRINK Kr. 45,-
3 retters menu:
Cremet blåmuslingesuppe smagt til med Richard med fyld af blåmuslinger og tomatconcassé
Rosastegt kalvefilet af dansk himmerlandskvæg på smørsauterede sommergrøntsager, hertil sauce bordelaise og kartoffelgratin
Klassisk fransk creme bruleé smagt til med polynesisk vanilje.
Pris pr. kuvert kr. 325,00
Vinmenu kr. 245,-
Reservation på tlf. 62 22 59 00
Kommer snart
Kommer snart
Navn:*
E-mail:*
Tlf. nr.
Dato for reservation:*
Antal voksne:*
Antal børn:*
Besked: